Translate

onsdag 18 september 2013

Monster High vs. Barbie

Jag träffade nyss två små flickor som satt och lekte med vampyrdockor från Monster High på gården och frågade dem om man inte leker med Barbie-dockor längre? "Nä", svarade de, "det är vampyrer och sånt som vi leker med".

Önskar verkligen att Monster High-dockor hade funnits när jag var liten, det hade liksom passat min personlighet bättre, än de Barbie-dockor som var "inne" då. Att se att flickor har gått från Barbie-dockor till vampyr- och varulvs dockor ger mig verkligen hopp om den yngre generationen. ;)


3 kommentarer:

  1. Hej,,jag undrar om det finns någon möjligt att prata,eller skriva till dig? Om du kan hjälpa,mig? Saker jag varit med om,,och nu har jag hamnat i en existentiell och spirituell kris,och jag hittar ingen som kan svara på mina frågor och jag ber dig om hjälp trots,att jag inte känner dig och det beror helt på en känsla av att det var det rätta,att kontakta dig, så finner du tid o ork att hjälpa mig med mina funderingar o vad jag praktiskt kan göra,,,snälla maila mig. Jonnaberg83@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Mina barbiedockor VAR varulvar och vampyrer. Dom slogs och bets (och gick sönder). :)

    SvaraRadera
  3. Du var före din tid GunS :)

    SvaraRadera